Käsittelemme asiakkaidemme henkilötietoja palveluiden toimittamiseksi sekä asiakassuhteen hoitamiseksi. Käsittely perustuu sopimukseen, sen valmisteluun tai asiakassuhteeseen perustuvaan oikeutettuun etuumme. Palveluidemme käyttäminen ei edellytä henkilötietojen antamista.

Käsittelemme asiakkaidemme yksilöinti- ja yhteystietoja sekä tietoja palveluidemme käytöstä. Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ajan. Henkilötietoja ei siirretä kolmansiin maihin eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Lakisääteisen velvoitteen niin edellyttäessä voidaan henkilötietoja käsitellä myös muulla tavalla.

Oikeutesi

Sinulla on oikeus saada tietoa henkilötietojen käsittelystä sekä oikeus saada pääsy henkilötietoihin. Mikäli käsittelemme sinun tietojasi, on sinulla tietyin edellytyksin oikeus oikaista tai poistaa henkilötietoja, oikeus rajoittaa tai vastustaa käsittelyä sekä oikeus saada henkilötiedot siirretyksi. Sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle. Mikäli haluat käyttää oikeuksiasi, esitä pyyntö liikkeessämme sen aukioloaikana tai ota kirjallisesti yhteyttä meihin. Mikäli lähetät pyynnön kirjallisesti, toimitathan tiedot, joiden avulla voimme tunnistaa sinut.

Rekisterinpitäjän tiedot

ST-tiimi Oy (0748066-8)
Korppaanmäentie 30, 00300 Helsinki